غذای ترحیم، رسمی که مصیبت شده است زلزله‌ای نسبتا شدید اَردکان در استان فارس را لرزاند (۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آموزش ۷ هزارو ۵۰۰ زوج مشهدی در طرح «باهم» عوارض خطرناک پیرسینگ و سوراخ کردن گوش در آرایشگاه‌ها ثبت مالکیت املاک و اراضی الزامی می‌شود | سامانه «ساغر»، روزنه امید برای حل یک چالش ۱۰۰ ساله «سامانه اشارک» برای خدمات بیمه‌ای ناشنوایان راه‌اندازی شد تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا تأمین واکسن «پنتاوالان» در شرایط پایدار است یک قرن افتخارآفرینی علمی در مؤسسه سرم‌سازی رازی از کمبود مدرسه در منطقه تبادکان مشهد تا هنرستانی برای سمپادی ها شرط سنی مقرر در قوانین جاری بازنشستگی تغییر نکرده است  | منتفی شدن افزایش سن بازنشستگی در تأمین اجتماعی به ۶۲ سال پایان شگرد مرموز پیرمرد شامی در  مشهد | باند خانوادگی سرقت، متلاشی شد ماهیت اشیای نورانی ناشناس در آسمان شب خراسان رضوی چه بود؟ آغاز فرایند انتخاب رشته آزمون دکتری ۱۴۰۴ از امروز، یکم اردیبهشت‌ماه پاداش پایان خدمت بازنشستگان ۱۴۰۳ در حال واریز است (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) بازسازی حادثه زورگیری از زن جوان در بزرگراه بعثت با حضور دستگاه قضایی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گرمای تابستان در دل بهار یک دیالوگ جنجالی، یک زبان جدید | ریمیکس محمدرضا گلزار و تاثیرات فرهنگی آن محاسبه شهریه مدارس کودک بر اساس دوره آموزشی از مهر تا خرداد تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ تولد سالانه ۳ تا ۵ هزار نوزاد کم‌شنوا در کشور جزئیات جدید از بیمه تکمیلی بازنشستگان اعلام شد (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) از هر ۱۰۰۰ تولد ۴ نوزاد با شکاف لب متولد می‌شوند یک کشته و ۸۴ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی پیش‌بینی بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۳ استان طی امروز و فردا (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) چگونه می‌توان موهایی سالم داشت؟ «پنتاوالان» همچنان کمیاب | چشم امید نوزادان ایرانی به دست داروسازان هندی بیش از یک‌سوم جمعیت ایران تا سال ۱۴۳۰ سالمند می‌شوند ایرانی‌ها یک‌چهارم میانگین جهانی لبنیات مصرف می‌کنند
سرخط خبرها

۵۶ سلامتکده طب ایرانی در کشور فعال است| حجامت برای ۷۵ درصد مردم مناسب نیست

  • کد خبر: ۲۹۶۲۳۸
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۷
۵۶ سلامتکده طب ایرانی در کشور فعال است| حجامت برای ۷۵ درصد مردم مناسب نیست
مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اینک در حوزه درمان و مراکز تخصصی ارایه خدمات طب ایرانی، ۵۶ سلامتکده دولتی و خصوصی در سراسر کشور فعال است.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر نفیسه حسینی یکتا روز چهارشنبه در همایش ملی "طب ایرانی و طب سوزنی و داروسازی سنتی" که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد افزود: از این تعداد سلامتکده ۲۹ مورد دولتی و ۲۷ سلامتکده، خصوصی هستند که این مراکز دارای متخصصان طب ایرانی دارای مدرک پی. اچ. دی تخصصی طب ایرانی و پزشکان عمومی دارای مدرک دوره کوتاه مدت طب سنتی از مرکز ملی مهارت‌های وزارت بهداشت هستند.

وی ادامه داد: هم اینک ۹ دانشکده علوم طب ایرانی و مکمل و ۱۱ گروه متخصصان طب ایرانی در سطح کشور دایر است که در این دانشکده‌ها پزشکان متخصص طب ایرانی و داروسازان طب سنتی تحصیل می‌کنند.

فعالیت ۵۱۶ متخصص طب ایرانی در کشور

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: هم اکنون ۵۱۶ متخصص طب ایرانی در کشور حضور دارند که در حال ارایه خدمت یا به صورت عضو هیات علمی یا ارایه خدمات درمانی هستند همچنین علاوه بر این افراد، ۹۲ داروساز سنتی نیز در کشور فعالیت می‌کنند.

حسینی یکتا افزود: ایران برای چهارمین سال پیاپی رتبه چهارم تولید علم را در حوزه طب‌های مکمل و جایگزین بعد از کشور‌های چین، هند و آمریکا کسب کرده است که این موضوع نشان دهنده اوج تحقیقات و پژوهش‌هایی است که در ایران انجام شده است و ۹۰ درصد این پژوهش‌ها را متخصصان طب رایج و متخصصان طب ایرانی در کنار هم انجام داده اند.

وی ادامه داد: هم اکنون سه خدمت درمانی در حوزه طب ایرانی، ۵۶ قلم داروی گیاهی و همچنین ویزیت متخصصان طب سنتی تحت پوشش بیمه قرار گرفته است تا پرداخت هزینه از جیب بیمار کمتر شود و بیماران به سمت مراکز تخصصی طب ایرانی سوق داده شوند.

مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت:ادغام طب سنتی ایرانی و طب رایج در نظام سلامت و استفاده این ۲ در کنار یکدیگر به منظور ارتقای سطح سلامت جامعه مورد تاکید سازمان بهداشت جهانی است که این موضوع در وزارت بهداشت نیز در حال اجراست.

حجامت برای سه چهارم مردم مناسب نیست

معاون تعالی دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز در این نشست گفت:حجامت برای سه چهارم مردم مناسب نیست و تنها گروهی از مردم می‌توانند حجامت کنند که دارای "مزاج گرم و‌تر با غلبه دم" هستند که این افراد پس از رعایت سبک زندگی سالم و نیز با تشخیص پزشک در صورت نیاز می‌توانند حجامت انجام دهند.

دکتر سید مهدی میر غضنفری افزود:مزاج شناسی یک حقیقت است و ابن سینا به عنوان یک طبیب در این خصوص گفته که یک پدیده را بر اساس "حرارت" و "رطوبت" می‌توان بررسی کرد که این همان "مزاج" می‌شود و شخصیت افراد نیز بخشی از مزاج آنهاست و یکی از شاخص‌های مزاج خصوصیات روحی و روانی است به عبارت دیگر مزاج همان تفاوت‌های شخصی است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->